MIDO 2020 treft preventieve maatregelen rondom Coronavirus

MIDO & Coronavirus

“Beste bezoeker,

We houden de situatie rondom de Coronavirus-gezondheidswaarschuwing voortdurend in de gaten, en letten goed op alle bepalingen en aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie, het Italiaanse ministerie van volksgezondheid en het Italiaanse nationale gezondheidsinstituut.

Zoals het er nu voor staat, bevestigen we dat de 50e editie van MIDO zal plaatsvinden zoals gepland, in overeenstemming met de huidige gezondheidsvoorschriften.

In het licht van de beperkingen op reizen vanuit China voorgeschreven door wereldwijde autoriteiten, is het mogelijk dat veel exposanten en bezoekers uit China hun plannen om deel te nemen aan de show moeten annuleren.

MIDO heeft daarom besloten om een nieuw digitaal platform te bieden aan exposanten die niet kunnen deelnemen, zodat zij hun nieuwe producten online kunnen introduceren en de geregistreerde MIDO-bezoekers deze kunnen bekijken en rechtstreeks contact kunnen opnemen met de bedrijven.

We herhalen dat, zoals eerder aangegeven op 30 januari, om exposanten en bezoekers te beschermen, MIDO 2020 alle aanvullende preventieve maatregelen zal treffen die worden aanbevolen door de gezondheidsautoriteiten.

We willen ook onze solidariteit betuigen met het Chinese volk dat op dit moment een ernstige gezondheids-, economische en sociale crisis doormaakt. We zijn beschikbaar voor opheldering of eventuele behoeften en zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van nieuwe initiatieven, voorschriften of wijzigingen.

MIDO heeft aangegeven om veranderingen direct aan te geven op de website.

Meer nieuws lezen? Check dan onze actueel pagina!