Lilian Verstegen vertrekt bij de NUVO

Per 1 oktober neemt Lilian Verstegen afscheid van de NUVO. In haar rol als beleidsmedewerker heeft ze na meer dan 14 jaar zo’n beetje elk lid wel eens aan de telefoon gehad. We vroegen haar naar hoogtepunten maar ook naar lastige dingen. En natuurlijk wensen we haar ontzettend veel succes in haar nieuwe baan!

Hoe ben je bij de NUVO terecht gekomen?
“Ik zocht een baan in de buurt van mijn woonplaats. Ik heb gesolliciteerd op de vacature Bedrijfseconomie, Onderzoek en Zorg bij de NUVO, die toen nog in Woerden zat. Na nog een tweede gesprek werd ik aangenomen.”

Wat vond je het leukst aan je werk?
“De breedte van mijn takenpakket. Ik heb contact met leden, die ons met allerlei vragen benaderen maar ook met andere organisaties die met de oogzorg te maken hebben als ANVC, OVN en NOG.  Daarnaast heb ik mijn netwerk buiten de optiekbranche, waaronder de scholen en SBB. Ik organiseer de beste optiekstudent en ik doe de organisatie van de NUVO Academie. Ik doe de begeleiding van onderzoek en ik doe jaarlijks het salarisonderzoek. Samen met de collega’s van communicatie maak ik stukjes voor de nieuwsbrief, website en de Oculus.”

“Ik heb met plezier bij de NUVO gewerkt en ik heb veel facetten van de optiekbranche leren kennen. Ook kijk ik terug op de goede contacten en de samenwerking met leden en andere betrokkenen bij de optiekbranche. Heel erg bedankt voor de samenwerking!”

Welke nieuwe uitdaging ga je aan?
“Ik ga naar een andere brancheorganisatie de ANBOS. De branche zit heel anders in elkaar, wat een nieuwe dynamiek met zich meebrengt. Ook daar is het de bedoeling dat ik me breed inzet en heb ik kwaliteit en onderwijs in het takenpakket. Ik zal opnieuw mijn contacten moeten opbouwen en me in de branche verder verdiepen. Dat vind ik juist leuk.”

Meer over Lilian lees je in de aankomende Oculus! Wil je haar nog een persoonlijke mail sturen? Dat kan via lve@nuvo.nl.