De Optometrist zoekt nieuwe leden voor redactieraad

24 augustus 2023 – De Optometrist zoekt nieuwe leden voor de redactieraad. Ze zijn op zoek naar enthousiaste optometristen die goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de optometrie en wat er onder vakgenoten speelt. Een constructief kritische houding, plezier in het werk en een groot professioneel netwerk worden gewaardeerd. De redactieraad bestaat uit vijf leden, inclusief de hoofdredacteur.

Taken
De taken omvatten onder andere het vier keer per jaar vergaderen (online en fysiek) over de inhoud van toekomstige nummers, het aandragen van onderwerpen en relevante ontwikkelingen, het verstrekken van vragen en discussiepunten voor interviews en artikelen, en het beoordelen van artikelen voorafgaand aan publicatie. De tijdsinvestering per nummer wordt geschat op 8 uur.

Praktische informatie
Leden van de redactieraad worden voor een termijn van 3 jaar benoemd door de directeur van de Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Er wordt een reis- en onkostenvergoeding geboden, en het redactiewerk kan worden gebruikt voor KP-punten. Geïnteresseerden kunnen hun motivatie en cv sturen naar hoofdredacteur Gabriëlle Janssen via redactie@deoptometrist.nu en vragen kunnen ook via hezelfde e-mailadres worden gesteld.

Meer info? Klik hier!