De nieuwe Oculus is er: nummer 2 van 2022!

Vorige week is alweer de tweede Oculus editie van 2022 verschenen. Deze pakkende cover is van Bausch + Lomb ter gelegenheid van de introductie van hun nieuwe, innovatieve ULTRA® ONE DAY daglens. We vertellen je er graag meer over!

Coverstory Bausch + Lomb
Voor de nieuwe Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY silicone hydrogel daglens werd een nieuw innovatief lensmateriaal ontwikkeld (kalifilcon A). De lens bevat twee innovatieve, met elkaar samenwerkende, technologieën; Advanced MoistureSeal® Technology en ComfortFeel Technology. De eerste zorgt ervoor dat de lens tenminste 16 uur lang 96% van het vocht vasthoudt.2 De tweede dat er gedurende het dragen, naar behoefte, stoffen afgegeven worden voor een optimale balans in de traanfilm.3 De Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglens is het antwoord op de vraag van lensdragers. Zij willen een lens die droge en geïrriteerde ogen helpt verminderen.3 En die zelfs na een lange dag intensief beeldschermwerk nog steeds comfortabel aanvoelt. Je leest er alles over in Oculus, en verder natuurlijk op hun website.

Bezoeken aan optiekzaken
Ook dit keer brachten we diverse bezoeken aan optiekzaken in Nederland. Jorrit Knol heeft in Dalfsen een nieuwe optiekzaak geopend: HELDER Optiek. Ook in het Brabantse Goirle werd een nieuwe zaak geopend. Vanaf pagina 41 lees je meer over het avontuur dat Audrey en Valerie met elkaar aangingen bij Blits Optiek. In het plaatsje Lienden werd Baas Opticiens overgenomen door Marieke van Leeuwen. Dat vind je terug op pagina 35.

Nieuws uit de branche
Natuurlijk lees je ook weer van alles over wat er gebeurt bij de NUVO en in de optiekbranche. Zo delen we de resultaten van onze ‘Open je ogen bij de gediplomeerde opticien’ campagne en introduceren we het nieuwe platform werkenindeoptiek.nl. Hoe zit het met vertrouwenspersonen? Dat vind je terug op pagina 39.

Wil je alvast een voorproefje? Klik hier!