BOLD XXL editie!

2 mei 2023 – Zoals eerder bekendgemaakt, slaan alle partijen dit najaar de handen ineen en zal er één grote beurs gaan plaatsvinden waarbij iedereen vertegenwoordigd is. Om dit te realiseren is de organisatie van de BOLD hard bezig om de XXL Editie verder uit te werken en dit event nog meer te upgraden. Om te beginnen is er een nieuw logo voor de aankomende editie.

Stichting Optiek Events (een initiatief van NAC, NAB, NAM, Centrop en Optitrade Retailgroep) heeft zich ingezet om een next level event te vormen. De samenwerkende partijen hebben zich hard gemaakt om een groot event te creëren en heeft in Bold de juiste partner gevonden om dit voor elkaar te krijgen. De afgelopen succesvolle editie van Bold Optical Fair gonst nu nog steeds na in Optiek Nederland, zowel bij de opticiens als bij de leveranciers wordt er gesproken over de leuke sfeer, de goede vibe, en vooral het diverse aanbod en de bezoekersaantallen. Er zijn veel enthousiaste geluiden over de nieuwe weg die nu wordt ingeslagen en iedereen kijkt er al naar uit om erbij te kunnen zijn. Samen sterk voor Optiek Nederland! Ook de Hall of Frames ondersteunt dit initiatief.

De inschrijvingen zijn inmiddels gestart voor de september-editie van BOLD XXL. Kort na de opening van de sign-in liepen de aanmeldingen snel binnen, tot nu toe zijn 80% van de stands al geboekt en hebben de meeste leveranciers een plek geclaimd en ingeschreven. Binnenkort zal er online een deelnemersoverzicht te vinden zijn op www.bold-opticalfair.nl.

BOLD XXLzal plaatsvinden op 10 & 11 september 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht en zal ’the place to be’ zijn voor optiek Nederland, waar opticiens en leveranciers samen kunnen komen. Dé plek voor inspiratie, inkoop, innovaties, beleving en alles wat met optiek of winkelverbetering te maken heeft, zal hier te vinden zijn. Samen gaan we er één groot optiek event van maken!

De NUVO zal ook aanwezig zijn met een eigen stand. We kijken er naar uit om je dan te zien! 

BOLD XXL – Next Level Optical Event
Datum: 10 & 11 september 2023
Locatie: Werkspoorkathedraal – Utrecht
Info: www.bold-opticalfair.nl