Bold gaat niet door

Na een geslaagde editie van de Bold afgelopen juni, maakte de beursorganisatie alweer plannen voor de volgende editie op 10 en 11 oktober. Helaas meldt de organisatie nu dat ze hebben besloten deze editie niet door te laten gaan.

“Gezien de snelle stijging van het aantal besmettingen van de Delta-variant in Nederland lijkt ons dit een verstandige keuze. De verwachting is dat de besmettingen nog meer en sneller zullen oplopen na de vakantieperiode. Daarnaast zijn afgelopen zaterdag nieuwe beperkingen ingegaan vanuit het RIVM. Evenementen zijn niet meer toegestaan en er is een reëel risico dat ook doorstroomlocaties niet meer toegestaan zijn bij verdere stijging van de besmettingen. Het doorschuiven dit najaar van Bold is ook niet wenselijk aangezien we dan al in oktober zitten. We begroeten onze deelnemers liever in het voorjaar van 2022 wanneer iedereen gevaccineerd is.”

De organisatie is al druk bezig met leuke nieuwe plannen voor Bold 2022. “Daar kunnen we nu helaas nog niets over zeggen, maar het gaat wel op en top Bold worden!”