Afscheid Myrthe

23 maart 2023 Houten – Na bijna 16 jaar gaat onze collega Myrthe Blazís de NUVO verlaten! In 2007 kwam zij bij de NUVO in dienst en in 2008 nam ze het stokje over van de Oculus-hoofdredacteur. Sindsdien heeft ze vele jaargangen Oculus gemaakt. En nu is het tijd voor iets anders!

“Ik vind het lastig om afscheid te nemen van deze geweldige branche”, aldus Myrthe. “Maar na zoveel jaar, wil ik iets anders gaan doen.

En echt iets anders, ik wil de overstap gaan maken naar het basisonderwijs. Om iets te kunnen bijdragen aan het oplossen van het lerarentekort, om er te kunnen zijn voor kinderen en om dit mooie vak te gaan leren. Ik ben er nog niet, ik heb nog een hele opleiding te gaan. Maar de eerste stap is gezet. Ik ga iedereen in deze branche ontzettend missen. Ik heb geteld, ik ben nu bezig met het afronden van mijn 136e Oculus! Een mijlpaal!”

Collega Caecilia Mas’an  gaat het werk van Myrthe overnemen en is per april de nieuwe hoofdredacteur van Oculus. “Ik ben heel blij dat Caecilia mijn taken gaat overnemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Oculus bij haar in goede handen is.” Caecilia is bereikbaar via cma@nuvo.nl.

Donderdag 30 maart is de laatste werkdag op het NUVO-kantoor in Houten voor Myrthe. We wensen haar veel succes met deze nieuwe stap!