Oculus 3 2024

Welkom bij Oculus 3 met Ercon Contactlenzen & Consultancy op de cover. In het bijbehorende coververhaal ontdek je hun visie op de future generation.

De lente symboliseert een nieuw begin, een thema dat centraal staat in deze uitgave van Oculus. We duiken in verleden en toekomst met diverse ondernemers en leveranciers. Amy Rijkers van Altena Optiek deelt haar ervaringen tijdens het 10-jarig jubileum, waarbij ze benadrukt hoe belangrijk het is om afstand te nemen en te reflecteren op de koers van het bedrijf. Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie onthullen Koen en Elien plannen voor een experience center, gericht op een uitgebreid aanbod aan oogzorg buiten ziekenhuizen.

Duurzaamheid staat ook centraal, met een focus op het One Frame One Tree-programma van Eco Eyewear en de visie van Junk Plastic Rehab’s CEO, Matteo Minchio. Deze editie introduceert ook Annette van Vliet als docent bij de NUVO Academie, die cursussen zal overnemen van Ton Juffermans.

Tot slot werpen we een blik terug op het NCC 2024 Future Generation, met boeiende lezingen en sprekers die ons inspireren en informeren.

Bekijk hieronder een preview van Oculus!