NUVO Optiekwijzer

In de NUVO OptiekWijzer staan alle merk- en adresgegevens van leveranciers uit de optiekbranche. De NUVO OptiekWijzer wordt uitgegeven als handig boekje en is digitaal te raadplegen via de website www.nuvo-optiekwijzer.nl

Zoek en vind
In de boekvorm van de NUVO OptiekWijzer vindt u de adresgegevens van de optiekleveranciers en een overzicht welke optiekmerken door welke leveranciers worden geleverd.
In de altijd actuele digitale versie kunt u uitgebreid zoeken en dus ook antwoord vinden op vragen als ‘Welke bedrijven leveren kinderbrillen?’ en ‘Waar wordt de opleiding opticien verzorgd?’ De handige filters maken het zoeken nog makkelijker.

Inloggen
De NUVO OptiekWijzer is exclusief voor NUVO-leden. Elk NUVO-lid heeft een eigen gebruikersnaam en inlogcode speciaal voor de digitale Optiekwijzer. Met deze code kunt u inloggen op www.nuvo-optiekwijzer.nl.
Let op: dit zijn andere codes dan die waarmee u inlogt op de NUVO-website.

Actuele gegevens
Alle bij de NUVO bekende leveranciers in de optiekbranche hebben een inlogcode ontvangen en hebben zelf de mogelijkheid gekregen om hun adres- en merkgegevens in te voeren en/of te wijzigen. Zijn er dingen veranderd? Dan kunnen zij dit direct doorvoeren op de site.

Mist u bepaalde leveranciers in de NUVO OptiekWijzer? Stuur dan een mailtje aan info@nuvo.nl. We kunnen dan de leverancier een inlogcode toesturen zodat de gegevens in de NUVO OptiekWijzer komen te staan.