Klantgerichtheid in de optiek

Juist nu wil je onderscheidend zijn, contact maken met je klant en van deze klant je ambassadeur maken. Anouk van de Venis heeft jarenlange ervaring op het gebied van klantgerichtheid en brengt daarnaast een flinke dosis enthousiasme mee. Tijdens de training wordt er dieper ingegaan op klantgerichtheid: wat is nu eigenlijk klantgericht werken? Door middel van vier overzichtelijke stappen leer je over de theorie achter klantgericht werken. Je gaat aan de slag om klantverwachtingen te overtreffen, zodat je klanten je fans worden!

De training is interactief en biedt een prettige afwisseling door het gebruik van verschillende  werkvormen. Je loopt met concrete plannen de deur uit en met een rugzak vol aan klantgerichtheid skills terug de winkel in.

De training ‘Klantgerichtheid in de optiek’ leert je hoe jij deze skills zo goed mogelijk kunt benutten zodat je er als business optimaal van zult profiteren!

Wanneer?

  • maandag 30 oktober 2023 van 10.00 tot 15.00 uur

Waar?
Het Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC Houten

Deelnemersbijdrage

  • € 215,- inclusief lunch, exclusief btw

Aanmelden
Je kan je medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan de cursus. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.