Vandaag verschijnt de nieuwe Oculus

27 mei 2022 – Vandaag verschijnt Oculus nummer 4. Met deze lieve cover van kinderbrillenmerk Milo & Me. In de bijbehorende coverstory lees je alles over het succes van dit merk van Optiplus. Verschillende kinderen en opticiens vertellen over hun ervaring met het merk. Je leest het vanaf pagina 11.

Verder vertellen in dit nummer diverse opticiens hoe ze kinderen betrekken bij de verkoop van een bril. Ook een groot artikel over myopiebestrijding: Groot probleem of groot gemaakt? Aan de hand van interviews zoeken we het voor je uit. Daarnaast mogen in een kinderthema natuurlijk de kinderbrillentrends niet ontbreken. We kijken binnen bij Kidzz Eyes & Fashion waar kinderbrillen en kinderkleding wordt verkocht. En we gaan op bezoek bij kinderbrillenwinkel Yoep in Utrecht. We interviewen vier kinderen over hun bril, lees de ervaringen van Teun, Bella, Amélie en Lisanne vanaf pagina 64.

Ook vind je in deze Oculus een uitgebreid interview met NUVO-bestuurslid Boukje Wapstra: “Optiek heeft een grote leuk-factor”.

Klik hier voor een preview.