Oculus 2 verschijnt vandaag!

3 maart 2023 – Vandaag verschijnt de nieuwe Oculus! Met deze leuke cover van DHTA. In het bijbehorende artikel lees je alles over de open dag van het DHTA op 14 maart.

DHTA Utrecht: Binnen 2,5 jaar het mbo-diploma Opticien
Wil jij jouw medewerkers laten doorgroeien vanuit hun huidige functie? Dat kan. Laat ze bij Dutch HealthTec Academy (DHTA) in Utrecht de opleiding Opticien volgen. Jouw nieuwe opticien werkt dus misschien al voor jou! De opleiding is natuurlijk ook geschikt voor iedereen die een carrièreswitch wil maken óf (net) eindexamen heeft gedaan op de middelbare school. Lees er meer over vanaf pagina 12 in Oculus.

Verder lees je in dit nummer alles over de Kwaliteitsstandaard Oogmeting voor Opticiens. Alle NUVO-leden hebben een praktische handleiding ontvangen. Hoe dit tot stand is gekomen lees je in Oculus. Daarnaast kijken we binnen bij Van Nes Optiek en bij Optiversum Prummel Optiek. In het artikel ‘de toekomst van optometrie in het optiekbedrijf’ informeren NUVO-bestuurslid Gerben Sinke en NUVO-voorzitter Norbert Hofstede je over de ontwikkelingen op het gebied van optometrie. En je leest onze verslagen van de opti 2023 en Bold Optical Fair 2023.

Klik hier voor een preview