Klantervaringen

Het Optiekcentrum is een prachtige locatie – exclusief voor de optiekbranche – en bijzonder geschikt voor uw vergadering, cursus, workshop, productpresentatie of een groot evenement.

NUVO-leden, leveranciers en andere optiekgerelateerde organisaties zijn u al voorgegaan en dit zijn hun ervaringen……

Optitrade Betaalservice Event – Pim Föster (Commercieel Manager)

“Ruim 70 leveranciers waren nieuwsgierig naar de revolutionaire uitbreiding van Optitrade Betaalservices. Een prachtige opkomst! Tijdens de bijeenkomst brachten wij onze leveranciers op de hoogte van de vele voordelen en ons plan om zowel leveranciers als klanten meer inzicht te geven in omzet, omloopsnelheid, marge en voorraad. Het Optiekcentrum was de perfecte plek hiervoor. Uitstekende verzorging en fijne zalen! Optitrade komt zeker terug.”


EyeCare Leverancierstraining – Carla Burger (Managementassistent)

“Op 1 mei heeft een grote groep medewerkers van EyeCare een training gevolgd waarvoor wij een trainingslocatie in het Optiekcentrum hadden gereserveerd. Het was zeer prettig te ervaren dat er vanuit de NUVO met ons werd meegedacht over de mogelijkheden en benodigdheden voor de training. De NUVO beschikt over zeer goede en geavanceerde apparatuur. De catering was goed verzorgd en alle medewerkers hebben de locatie als zeer prettig ervaren. Ook was het prettig dat je bij de NUVO makkelijk en kosteloos kon parkeren.”

 

OVN 3D-Papilbehandeling – Gabriëlle Janssen (Voorzitter)

“De deelnemers van de 3-D papilcursus waardeerden de locatie met een 9.”

 

 

 

Revoir Open Academy – Myran Gast (Beleidsmedewerker)

“Revoir organiseert al jaren haar academies in het Optiekcentrum te Houten. De ondersteuning die wij krijgen bij het organiseren van onze events is professioneel en persoonlijk. De medewerkers staan altijd voor je klaar. En de locatie is prachtig! Een win-win situatie”