Campagnemateriaal Ziewatjekan

Op de website Ziewatjekan.nl vind je informatie over het vak opticien en de opleiding tot opticien. Deze website richt zich op jongeren die bezig zijn met studiekeuze, misschien wel van studierichting willen veranderen, of zijinstromen vanuit een ander vak. Hier lees je er meer over.

Maar het promoten van het vak opticien kunnen we niet alleen! Ook voor optiekzaken is het belangrijk om het vak en de opleiding te promoten. Daarom hebben we social media content gemaakt die je kunt downloaden en delen op je eigen kanalen. Download ze hier (klik op de foto’s):
Wil je er een tekstje bij plaatsen? Verzin zelf iets persoonlijks of kopieer een van deze voorbeeldtekstjes:

– Opticien iets voor jou? In dit gave vak werk je met mode, mensen en techniek! Wil je meer weten over de opleiding? Kijk op www.ziewatjekan.nl. Maar wij kunnen je er natuurlijk ook alles over vertellen!

– Ben je goed met je handen? Of werk je graag met mensen? Of ben je altijd op de hoogte van de laatste trends? Dan is de opleiding tot opticien misschien wil iets voor jou! Kijk op ziewatjekan.nl voor alle informatie!

– Zie wat je kan! Kijk maar eens op ziewatjekan.nl, daar vind je alles over ons geweldige beroep opticien! Misschien is het ook wel iets voor jou?