Social Media Advanced

Nu je de basis van Social Media in de vingers hebt is het voor jou een aantrekkelijke volgende stap om jezelf verder te bekwamen in het Social Media-spel, namelijk door de cursus ‘Social Media Advanced’ te volgen. Sociale Media zijn bij uitstek geschikt voor lokale ondernemers. Het zijn natuurlijk etalages op zichzelf! 

Maar, hoe krijg je nu bijvoorbeeld nog meer Instagram-volgers? En hoe zet je je ‘brand’, jouw winkel nu goed neer op Instagram en Facebook? Hoe werkt dat Instagram Shopping, of Facebook Winkel bijvoorbeeld, zodat jouw volgers en vrienden ook direct bij jou kunnen winkelen, in Instagram of op Facebook? Wat doen anderen, wat zijn de huidige trends? Denk ook aan het maken van Reels of het gebruik van TikTok voor je zaak, adverteren op Instagram en Facebook, en de meest actuele features op Instagram, zoals Instagram Gids en de Frequently Asked Questions. Hoe zijn die relevant voor jouw zaak?

De cursus ‘Social Media Advanced’ leert je hoe jij deze sociale media zo goed mogelijk kunt benutten zodat je er als business optimaal van zult profiteren!

Waar
Het Optiekcentrum
Voorveste 2
3992 DC  Houten

Wanneer
maandag 1 november 2021
10.00 – 16.00 uur

Deelnemersbijdrage: € 200 ex btw, inclusief lunch
Maximum aantal deelnemers: 12

Aanmelden
Je kunt jezelf en/of je medewerkers heel eenvoudig online aanmelden voor deelname aan de cursus. De factuur wordt verzonden aan de hoofdvestiging van het bedrijf.

Meer zien van het cursusaanbod? Klik hier om naar de pagina ‘NUVO Academie‘ te gaan.