Vacature: medewerker Secretariaat

Ken je dat opvallende gebouw op die aluminium palen aan de Rondweg in Houten? Het is sinds 2015 de inspirerende werkplek van de NUVO. Met ons kleine team van 9 collega’s doen wij ons best voor de belangen van onze leden: optiekondernemers in Nederland. In ons pand is het een komen en gaan: we houden er evenementen, bijeenkomsten en organiseren optiekcursussen. En natuurlijk wordt er ook gewoon gewerkt.

We zijn op zoek naar een medewerker voor ons secretariaat (0,4 tot 0,6 fte)

Voor bezoekers, bellers en mailers is het secretariaat bijna altijd het eerste contact met de NUVO. Daarmee ben je voor leden en andere relaties ons visitekaartje.

Verder heb je verschillende secretariële en administratieve taken. Denk hierbij aan het beantwoorden van de telefoon, in- en uitgaande post verwerken, bestellingen doen enzovoort. Daarnaast help je mee bij de activiteiten die plaatsvinden in de verschillende zalen van het Optiekcentrum.

Profiel

Je bent klantgericht, spontaan en servicegevoelig. Communicatief vaardig, zelfstandig, accuraat en een teamplayer. Extravert, een aanpakker en flexibel.

Wat breng je mee?

  • MBO-4 werk- en denkniveau
  • Enkele jaren werkervaring (secretarieel, helpdesk, klantcontacten)
  • Digitale vaardigheden
  • Kennis van de optiek is meegenomen, maar niet per se nodig. We praten je graag bij!
  • Flexibel inzetbaar voor 16 tot 24 uur.

Je vaste werkdagen zijn de woensdag en de vrijdag. Het is fijn als je af en toe ook op andere tijden kunt werken (bijvoorbeeld in de avonduren).

Wat krijg je?

  • Een afwisselende functie in een leuk team en een plezierige werkomgeving
  • Een werkgever met een langdurige historie in de optiek (sinds 1948)
  • Salariëring is afhankelijk van ervaring

Spreekt deze functie je aan? Dan moet je zeker reageren! We ontvangen je motivatie en cv graag uiterlijk op vrijdag 21 juni via info@nuvo.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Bas de Nes (directeur) via 088 – 077 11 00.

Bedrijfsprofiel

De Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven is opgericht in 1948 en is een vereniging die de belangen behartigt voor en van de Nederlandse optiekbedrijven. Het werk van de NUVO bestaat uit zowel het behartigen van de collectieve als de individuele belangen van haar leden binnen de branche en daarbuiten.

Soort dienstverband: Deeltijd