Nieuw tarief knipoogjes (optiekvacatures)

Wellicht heb je er al eens eentje voorbij zien komen, een digitaal knipoogje. Vanaf januari 2021 kost een knipoogje 99 euro exclusief btw, alleen voor leden. Daarvoor je krijg je een opgemaakte vacature in Oculus, een vermelding op de website én wij verspreiden de vacature via onze social media kanalen. 

De NUVO is een betrouwbaar en herkenbaar platform voor optiekondernemers. De bekende knipoogjes in optiekvakblad Oculus zijn al meer dan 70 jaar een begrip in optiekland. We begrijpen echter dat jij zo snel mogelijk wil zoeken naar bijvoorbeeld nieuw personeel of een koper van jouw optiekzaak. Daarom kun je voortaan online bij ons terecht. De digitale knipoogjes zorgen voor een optimaal bereik onder optiekondernemers, met een minimale investering. En een extra aantrekkelijk tarief voor NUVO-leden!

Niet-leden kunnen contact opnemen met Cross Media voor een advies op maat. Deze prijzen zijn exclusief btw. Een advertentie mag 90 woorden bevatten (lees meer onder het kopje ‘aanleveren’ voor overige specificaties) en zal twee maanden online blijven staan. De NUVO zorgt voor promotie van advertenties/vacatures via onder andere social media kanalen en onze website. Een optimaal bereik van honderden professionals: precies die mensen die je wil bereiken!

Een overzicht van onze huidige optiekvacatures vind je hier.